Mr MAX

  • Servoz, Chamonix

KASK!, mom n dad

Max Palm, jag är 13 år (född 27 okt 2002). Jag föddes i La Grave och bodde där 2 år, sedan flyttade vi till Serre Chevalier, och nu sista tre åren bor vi i Chamonix och på sommaren i Bidart/Biarritz.

Jag tävlade portar med skid-klubben i Serre Chevalier i 5 år och nu tränar jag med Young Rider Crew, min tränare heter Greg Liscot. En Freeride grupp och mitt mål är att tävla Junior FWT nästa år för då fyller jag 14 år – och sen att bli som er!!!!

Jag tränar skidåkning 2-3 ggr/veckan plus alla lov med freeride-gruppen. Jag kommer att träna även under skoltid för att kunna satsa lite extra.

Mina andra intressen är: skateboard, vågsurf (eftersom vi har ett hus i Bidart), trampolin (tränar 1 gg/vecka) och skidåkning.
Mitt mål är att tävla och träna ski, surf och skate på heltid – och det skulle var coolt att öppna en KASK butik i Chamonix 😉

Och sen vill jag vinna FWT.

Min största upplevelse har inte kommit ännu, men jag var glad att jag satte backflip på skidor när jag var 11 år. I vintras fick jag vara med och fota för Mattias Fredriksson/Salomon med Henrik Windstedt och Leo Ahrens i Riksgränsen – det var fett nice.

Ett annat kul minne från när jag var liten (4 år kanske?) är när jag droppade sheriff-stupet med dig Sverre. Ibland får jag åka helikopterskidåkning med pappa, jag tycker han har ett bra jobb, det är grymt kul!